Най-ужасният сън на руските окупатори се сбъдна. Митичните Бандеромобили - бронирани превозни

...
Най-ужасният сън на руските окупатори се сбъдна. Митичните Бандеромобили - бронирани превозни
Коментари Харесай

Руският кошмар се сбъдна! Бандеромобилите вече са в Украйна -

" Най-ужасният сън на съветските окупатори се сбъдна. Митичните  " Бандеромобили " - бронирани транспортни средства, оборудвани с гранатомети, към този момент са в Украйна.

Снимки с техниката бяха показани във фейсбук страницата на Оперативно командване „ Запад “ на украинските сили.

Въпросните бронирани транспортни средства бяха наречени ​​​​„ бандеромобили “ не от украинците, а от пропагандните съветски малките екрани, които облъчваха феновете си, че украинските нацисти ще стрелят от тях надали не с лазерни оръдия. В " хора " се вкючи и Министерството на защитата в Москва. За тях приказва и представителят на ведомството военачалник Игор Конашенков.

" Националистическите батальони употребяват така наречен " бандеромобили ", които имат нараснала проходимост и са оборудвани с едрокалибрено стрелково оръжие или минохвъргачки “, сподели той.



В действителност тези джипове са оборудвани с американски автоматизирани гранатомети Mark 19.

„ Прочутите " бандеромобили ", от които толкоз се опасяват окупаторите, са оборудвани с американски автоматизирани гранатомети Mark 19 и към този момент работят във въоръжените сили на Украйна. Това е кошмарът на окупатора. Заедно ще победим! “, декларират от Оперативно командване „ Запад “ на ВСУ.

В самата Украйна реакциите на съветската нервност от " страховитата техника " са повече от иронични. Много от мненията в обществените мрежи са, че би трябвало да кръстят колите си и с други имена, които да плашат руснаците.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР